Napad

Tuča na Autobuskoj stanici u Banjaluci: Jedno na UKC-u, uhapšena žena

  • Извор: АТВ
  • 02.08.2023. 09:52

V.D. iz Visokog uhapšena je zbog sumnje da je jednoj osobi na Autobuskoj stanici u Banjaluci nanijela teške tjelesne povrede.

Takođe, uhapšen je i V.B. zbog ometanja policijskih službenika.

Naime posljednjeg dana jula policiji je oko 21,30 časova, prijavljeno da je na prostoru Autobuske stanice u Banjaluci, nakon kraće verbalne rasprave nepoznato žensko lice fizički napalo oštećeno lice, usljed čega je zadobilo tjelesne povrede u predjelu glave i ruke.

Povrijeđenoj osobi je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa napadom na oštećeno lice, može dovesti lice V.D., koje je pronađeno i lišeno slobode. Prilikom lišenja slobode lice V.D. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,73 g/kg alkohola u organizmu", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.


Za jednu stvar u Crnoj Gori je moguće dobiti kaznu do 7.000 evra

Za jednu stvar u Crnoj Gori je moguće dobiti kaznu do 7.000 evra

Drama se tu nije završila jer je tokom privođenja V.D, policiji prišao V.B. koji je ometao policijske službenike u radu, a potom se oglušio o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, nakon čega je i uhapšen.

"Prilikom lišenja slobode lice V.B. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,66 g/kg alkohola u organizmu", navodi se u saopštenju. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: