Ranio nastavnika

Tužilaštvo: Postupanje sa maloljetnikom iz Lukavca po proceduri

  • Извор: СРНА
  • 15.06.2023. 10:56

Iz Kantonalnog tužilaštva u Tuzli saopštili su da sa djetetom koje je pucalo u nastavnika u Osnovnoj školi u Lukavcu postupaju, u skladu sa zakonskom procedurom, nadležne službe socijalne zaštite i relevantne medicinske ustanove, te eventualno i nadležni sud u vanparničnom postupku.

"Otac djeteta, koji je osumnjičen za dva krivična djela, danas će biti predat u nadležnost Tužilaštva i biti ispitan", rekao je novinarima portparol Kantonalnog tužilaštva Admir Arnautović.

Arnautović je dodao da će biti preduzete i druge mjere u odnosu na oca djeteta, te da će, najvjerovatnije, biti predložen pritvor.

U porodičnoj kući u Lukavcu juče je uhašen otac djeteta koje je pucalo u nastavnika u Osnovnoj školi "Lukavac grad".

Pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona su po naredbi nadležnog suda i naloga Tužilaštva obavili pretres ove kuće u Lukavcu.

Otac djeteta je osumnjičen za krivično djelo zapuštanja ili zlostvaljanja djeteta ili maloljetnika, kao i za krivično djelo iz člana 72 Zakona o oružju i municiji Tuzlanskog kantona.

Pomoćnik direktora i nastavnik engleskog jezika u Osnovnoj školi "Lukavac grad" u Lukavcu Nedim Osmanović teško je ranjen hicem iz poštolja u prostorijama ove škole, za šta je osumnjičeno dijete koje još nema 14 godina.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина