Саобраћајна несрећа

Тужилаштво саопштило детаље трагедије у Хрваћанима

Анка Опачић (66) из Бањалуке погинула је, док је Наташа Ђурић (30) из Лакташа повријеђена у тешкој саобраћајној несрећи која се јутрос догодила у Хрваћанима код Прњавора.

У Окружном јавном тужилаштву Бањалука наводе да се несрећа догодила око 7.50 часова на магистралном путу Бањалука - Прњавор.

”У незгоди су учествовали аутомобил ”опел корса” којим је управљала Анка Опачић и аутомобил ”рено клио” којим је управљала Наташа Ђурић. Приликом саобраћајне незгоде погинула је Анка Опачић, док је Наташа Ђурић повријеђена и збринута је у УКЦ Републике Српске”, саопштило је ОЈТ Бањалука.

Несрећа код Прњавора, једно лице погинуло

Несрећа код Прњавора, једно лице погинуло

Додају да су увиђај на мјесту незгоде извршили дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Дијана Кукобат и полицијски службеници ПС Прњавор.

”Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању околности саобраћајне незгоде, а биће наложена  и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, додају у тужилаштву.

Фото: ТВ К3

Пратите нас и путем Вибера