Kontrola saobraćaja

U Gradišci sankcionisan 31 pijani vozač

  • Извор: АТВ
  • 20.02.2023. 11:10

U akciji pojačane kontrole saobraćaja na području u nadležnosti Policijske uprave Gradiška proteklog vikenda kažnjen je 31 vozač zbog prisustva alkohola u krvi, među kojima su dva imala više od 1,5 promila i oni su uhapšeni.

Kod jednog mladog vozača utvrđena je koncentracija alkohola u krvi do 0,3 promila, kod 18 vozača od 0,31 do 0,80, a kod sedam vozača od 0,81 do 1,5 promila.

Privedena su tri lica koja su odbila da se podvrgnu alkotestiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Pripadnici Policijske stanice Gradiška su u subotu, 18. februara u 23.50 časova, u Ulici Lijevčanskoj, kontrolisali automobil "be-em-ve" kojim je upravljao G.V. iz ovog grada koji je odbio da pruži na uvid lična dokumenta i na taj način ometao policiju u vršenju dužnosti, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Policija je potom u Ulici Despota Stefana pronašla G.V. koji je i dalje ometao policijske službenike u vršenju dužnosti, te odbio da se podvrgne alkotestiranju, nakon čega je lišen slobode.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv ovog lica će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.