Избоден ножем

У обрачуну миграната у Липи убијен држављанин Сирије

Страни држављанин убијен је синоћ у Привременом прихватном центру - Липа код Бихаћа када је, током туче веће групе миграната, избоден ножем!

Злочин се догодио око 18.30 часова, а осим њега у крвавом обрачуну је повријеђен још један мигрант.

Портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић за АТВ каже да су службеници Дирекције за координацију полицијских тијела у БиХ пријавили Полицијској станици у Бихаћу да је око 18.30 часова унутар Прихватног центра дошло међусобног физичког обрачуна између групе мигранта, те да има повријеђених.

”На лице мјеста упућене су све расположиве полицијске снаге и ситуација је врло брзо стављена под контролу. Међутим, констатовано је да су двије особе тешко повријеђене. Обојица су задобили повреде од ножа, један је убоден у прса, а други у десну руку. Одмах су возилима Хитне помоћи транспортовани у Кантоналну болницу у Бихаћу”, рекао је Шиљдедић.

Он каже да је полицији око 22.30 минута јављено да један од рањених миграната, нажалост, подлегао повредама.

”Увиђај на лицу мјеста извршила је криминалистичка полиција и прве информације указују да се ради о мигрантима из Сирије, али њихов идентитет се још утврђује”, рекао је Шиљдедић.

Он каже да је у току криминалистичка истрага како би се утврдиле и расвијетлиле све околности убиства.

”Засада нико није осумњичен за убиство, а неколико особа се налази на информативном разговору. Мотив и други детаљи злочина се истражују”, рекао је портпарол МУП-а УСК, додајући да се не искључује могућност да су убијени и рањени један другом нанијели повреде.

”Више детаља биће познато по окончању истраге”, истакао је Шиљдедић.

Пратите нас и путем Вибера