Вахидин Муњић

У оквиру акције СИПА саслушан и први човјек ФУП-а

  • Извор: Кликс
  • 22.04.2024. 18:35

У оквиру акције СИПА која се проводи координирано и са полицијским агенцијама неколико кантона до сада су приведене 22 особе, а међу онима који су саслушани био је и први човјек ФУП-а Вахидин Муњић.

Иако још увијек нису познате информације о томе да ли је Муњић званично приведен у оквиру акције, како Кликс сазнаје полицијски службеници су у оквиру предмета "Блек тај 2" саслушали и Муњића.

Како је саопштило Тужилаштво, током уторка би требало бити познато више информација о томе како ће се даље поступати према високорангираним полицијским као и другим особама које су дио ове акције.

У акцији СИПА приведен и директор болнице

У акцији СИПА приведен и директор болнице

О статусу Вахидина Муњића данас је говорио и федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак који је рекао како се Муњић налази у канцеларији заједно с припадницима СИПА.

"Вахидин Муњић је био прије неколико минута био у својој канцеларији гдје су били и припадници СИПА и МУП-а КС. Сада не знам гдје је, али сам прије неколико минута био с њим", казао је Исак.

У оквиру акције СИПА данас су приведене укупно 22 особе. Акција се проводи у најмање три града у Федерацији БиХ (Сарајево, Зеница, Мостар), али је проширена и на Републику Српску.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: