PU Istočno Sarajevo

U Sokocu pronađena opojna droga, jedna osoba uhapšena

  • Извор: АТВ
  • 07.02.2023. 08:06

Pripadnici Policijske stanice Sokolac pronašli su marihuanu i uhapsili lice iz ove lokalne zajednice čiji su inicijali S.S, koje se dovodi u vezu sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Službenici ove policijske stanice su u mjestu Kazani, opština Sokolac, kontrolisali automobil "be-em-ve" u kojem su se nalazila lica sa Sokoca čiji su inicijali M.N. i D.P. i sedamnestogodišnje lice sa Han Pijeska, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Prilikom pretresa automobila pronađeno je 40 grama marihuane, a daljim operativnim radom policija je došla do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela dovodi navedeno maloljetno lice, te lice S.S. sa Sokoca.

Na osnovu naredebe Osnovnog suda na Sokocu izvršen je pretres stana i vozila koje koristi S.S. i tom prilikom pronađeno je još 58 grama marihuane.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droge, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostavljen izvještaj protiv S.S. i maloljetnog lica.

Тагови: