Vraćali se sa proslave rođendana

U stravičnoj nesreći život izgubio maloljetni fudbaler

  • 31.10.2019. 18:06

Tuga i bol zavila je Imotsku krajinu zbog tragične smrti šesnaestogodišnjaka koji je izgubio život u noći srijede na četvrtak negdje iza pola noći u saobraćajnoj nesreći u Runovićima. 

Petorica prijatelja, kako saznaje 24sata.hr svi maloljetnici vraćali su se iz komšiluka sa rođendanske proslave vozeći automobil marke golf.

Kiša koja je padala tu noć, klizav kolovoz uz neprilagođenu brzinu očito su presudili kada je golf u blizini mjesne crkve sletjevši s puta udario u zid kuće. Na mjestu nesreće povredama je podlegao šesnaestogodišnjak Zoran Jakić koji je sjedio na zadnjem sjedištu automobila.

Četvorica maloljetnika od kojih su dvojica zadobili teške i po život opasne povrede hitno su prevezeni u KBS Split.

Nesretni mladić pohađao je drugi razred srednje škole u Imotskom i bio je igrač FK Mračaja iz Runovića koji je i potvrdio ove informacije.

Petorica mladića su komšije i prijatelji iz iste opštine Runovići. Velika tragedija zavila je u crno cijelo mjesto, a šok i nevjerica zavladala je među stanovnicima koji ne mogu skriti bol zbog tragedije koja se dogodila.

Pročitajte i:

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.