Љубушки

Ученик у БиХ пријетио да ће побити професоре, школа ћути?

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 06.02.2024. 13:53

Јавност у Љубушком је узнемирена након наводних пријетњи ученика тамошње Средње струковне школе “Руђер Бошковић”, које је током јучерашњег дана упутио професорима. Занимљиво је да су медији о томе јутрос обавијештени из Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона.

– У вези с наводним пријетњама у Средњој струковној школи у Љубушком, обавјештавате се да дежурни тужитељ Жупанијског тужитељства ЖЗХ од полиције ПУ Љубушки сукладно закону и упутствима није обавијештен о наводним пријетњама ученика да ће побити професоре, иако је ријеч о догађају који може изазвати узнемирење грађана. О наведеном догађају дежурни тужитељ има само незванична сазнања – наведено је у саопштењу из ове правосудне институције.

Пронађено тијело мушкарца чији је нестанак пријављен прије пет дана

Пронађено тијело мушкарца чији је нестанак пријављен прије пет дана

Иако је портал Црна Хроника неколико пута покушао ступити у контакт с директорицом школе Милом Приморац, она се на позиве није јављала. За локалне медије је поручила да су о свему обавијештене надлежне институције.

Ни из МУП-а Западнохерцеговачког кантона нису износили никакве информације, док је портпаролка Управе полиције недоступна. Ни у Министарству образовања, науке, културе и спорта ЗХК нису имали никакве информације о наводном догађају, а, како нам је речено, министрица је на путу.

(Црна Хроника)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм