Bjelašnica

Udarili djevojčicu sankama i pobjegli

  • Извор: Радио Сарајево
  • 03.01.2022. 10:23

Na Facebook stranici pojavila se informacija da je juče na Bjelašnici došlo do nesreće u kojoj je jedna djevojčica povrijeđena.

Prilikom igre na sankanju, jednu djevojčicu su udarile sanke, gdje je morala reagovati i Hitna pomoć Kantona Sarajevo.

"Između 12 i 13 sati na velikom sankalištu (ispod restorana Han) na Bjelašnici, jednu djevojčicu su udarile sanke. Osobe koje su bile na sankama su odmah pobjegle. Djevojčica se ja mislim zove Zejna, a majka Jasmina. Djevojčica nije mogla ustati pa joj je nas nekoliko prišlo. Majka je bila jako uplašena i u šoku i uspjeli smo im dovesti ekipu Hitne pomoći. Ustanovljen joj je potres mozga i odvezena je vozilom Hitne pomoći", napisala je I.K. na Facebook stranici u nadi da će neko ko je bio na mjestu događaja napisati u kakvom je stanju djevojčica, da li je njeno zdravstveno stanje dobro. 

Iz Hitne pomoći za portal "Radiosarajevo" nisu mogli dati više informacija.

"U ovom trenutku imamo mnogo posla, više infomacija dat ćemo sutra. Molimo vas za razumijevanje", kazali su za portal "Radiosarajevo.ba" iz Hitne pomoći KS. 

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)