PU Istočno sarajevo

Uhapšen zbog paljevine automobila Predraga Nešića

  • Извор: АТВ
  • 25.01.2023. 14:15

Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je J.H. iz Ilidže, Kanton Sarajevo, koji se može dovesti u vezu sa paljevinom automobila u Istočnom Novom Sarajevu 15. januara. Radi se o automobilu Lend rover Predraga Nešića, narodnog poslanika DNS-a i brata predsjednika ove stranke Nenada Nešića

Vatra je tom prilikom zahvatila i vozilo njegovog punca Mlađana Božovića.

„Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, su lišili slobode lice koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, lice inicijala J.H. iz Ilidže, Кanton Sarajevo“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Naime, Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, dana 15.01.2023. godine oko 05,50 časova prijavljeno je da u Ulici Prve sarajevske brigade gori putnički automobil. Tom prilikom vatrom je oštećeno još jedno vozilo koje se nalazilo pored zapaljenog vozila.

„Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u vezu sa navedenim djelom može dovesti lice J.H. iz Ilidže, Кanton Sarajevo. Isti je lišen slobode i u toku je kriminalistička obrada, te se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju dalje mjere i radnje sa ciljem dokumentovanja pomenutog krivičnog djela“, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Iz DNS-a su ranije potvrdili da je zapaljen automobil njihovog poslanika i najoštrije su osudili ugrožavanje imovine Predraga Nešića te pozvali nadležne organe da hitno reaguju.

Podsjetimo, preksinoć je zapaljen automobil još jednog funkcionera DNS-a. Radi se o Aleksandru Sladoji, bivšem odborniku DNS-a u Skupštini Opštine Istočno Sarajevo, kojem je zapaljen automobil mercedes ML.



POVEZANE VIJESTI:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином