Фоча

Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила полицајца

  • 07.10.2023. 18:19

Припадници Полицијске управе Фоча ухапсили су данас мушкарца чији су иницијали Б.Д. из Рудог због сумње да је учествовао у паљењу аутомобила полицијског службеника из овог мјеста, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

У саопштењу се подсјећа да је Полицијској станици Рудо 6. марта пријављено да су НН лице или више њих у мјесту Пребидоли у овој општини паљењем аутомобила "фолксваген" у власништву полицијског службеника ове станице извршили кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Захваљујући континуираном оперативном раду, припадници Полицијске управе Фоча идентификовали су извршиоце, од којих су двојица малољетници, наводи се у саопштењу.

По наредби Основног суда Вишеград и под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево у четвртак, 5. октобра, извршен је претрес куће и помоћних просторија које користи малољетни извршилац, а данас је извршен претрес куће лица Б.Д. из Рудог.

У току је криминалистичка обрада Б.Д, а након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављена допуна извјештаја о почињеном кривичном дјелу против три лица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм