Велика акција полиције

Ухапшен због организовања проституције - Ово је друг браће Панић

  • Извор: Курир
  • 09.02.2024. 18:14

За браћом Урошем и Милошем Панићем расписана је потрага због сумње да су посредовали у ланцу проституције, а хапшење су, како се сазнаје, избјегли само пар сати прије полицијске акције. Због посредовања ухапшен је и њихов пријатељ Вук Станковић који је, како се сумња, водио сајт са лажним огласима за посао масерки и објављивао их на свом профилу на друштвеним мрежама.

- За сарадње директ месеџ - пише у опису његовом Инстаграм профила.

Наиме, он је ухапшен јуче због сумње да је са браћом Панић извршили кривично дјело Посредовање у вршењу проституције.

Ово су најшокатнија убиства у БиХ које су починиле жене

Ово су најшокатнија убиства у БиХ које су починиле жене

- Осумњиченима се ставља на терет да су на територији ГО Земун и ГО Савски вијенац наводили, подстицали и организовали предају оштећених женских лица другим лицима ради проституције тако што су на различитим интернет страницама објавили оглас садржине да младе и згодне масерке пружају услуге сензуалне масаже за мушкарце по цијени од 3.500 динара до 10.000 динара, остављајући неколико контакт телефона на која су се јављале оштећене - саопштило је Треће основно јавно тужилаштво.

Осумњичени Станковић је направио налог на друштвеној мрежи “Инстаграм” био је јаван, а на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра, а такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже.

Цијене услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50 одсто до 70 одсто зараде, а остатак задржавале за себе. Проценат новца који је припадао осумњиченима су остављале у кафићу у Београду на води или су по новац на адресе у Земуну долазили осумњичени и њима блиска лица.

Са Станковићем је, да подсјетимо, ухапшена и једна женска особа С.Л. преко које су се, како се сумња, дјевојке договарале са клијентима на коју адресу да дођу. Она је, како нам је објаснио извор, практично била секретарица у овом нелегалном бизнису.

За браћом Панић полиција интензивно трага.

(Извор/Фото: Курир/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)