Kozluk

Uhapšen zbog prijetnji smrću

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2021. 12:54

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, lišili su slobode lice inicijala T.P. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 14.11.2021. godine oko 16,00 časova, prijavljeno je da je u mjestu Skočić, Grad Zvornik, lice T.P. u dvorištu porodične kuće oštećenog lica D.R. iz Zvornika upućivalo prijetnje po život oštećenog i njegove porodice.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk, koji su izvršili alkotestiranje prijavljenog lica T.P. iz Zvornika, gdje je tom prilikom utvrđeno prisustvo alkohola od 1,57 g/kg u organizmu, a nakon čega je navedeno lice oko 16,30 časova lišeno slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.