PU Banjaluka

Uhapšeni na Badnji dan, u Banjaluci i Laktašima pucali iz gasnih pištolja

 • Izvor: ATV
 • 10.01.2023.10:37

Banjalučanin A. Š. i Srpčanin I. K., uhapšeni su na Badnji dan jer su pucali iz gasnih pištolja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

A.Š. je u Banjaluci ispred ugostiteljskog objekta u ovom gradu pijan ispalio više hitaca u vazduh. 

"A.Š. je alkotestiran, te je utvrđeno prisustvo od 2,18 g/kg alkohola u organizmu, a gasni pištolj je privremeno oduzet", naveli su iz PU Banjaluka.

Istog dana, pripadnici Policijske stanice Laktaši uočili da je I.K. iz Srpca u Ulici Mladena Stojanovića u Laktašima iz gasnog pištolja ispalio nekoliko hitaca u vazduh. 

"Od I.K. privremeno je oduzet gasni pištolj", naveli su iz policije.

Tagovi:
 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.