Identifikovano osam Pakistanaca

Uhapšeni zbog krijumčarenja migranata

  • 06.05.2019. 10:02

Zvornička policija uhapsila je lica čiji su inicijali N.M. /26/ iz Osmaka i N.S. /61/ iz Bratunca zbog sumnje da su počinili krivična djela krijumčarenje ljudi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija je u noći između petka i subote, 3. i 4. maja, u mjestu Jošanica na magistralnom putu Zvornik - Milići kontrolisala automobil "ford", kojim je upravljalo lice N.M. i u vozilu identifikovala osam lica iz Pakistana za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu. 

Istu noć, policija je u Karakaju kod Zvornika kontrolom automobila "nisan", kojim je upravljao N.S. iz Bratunca, u vozilu identifikovala sedam lica iz Pakistana za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu. 

O ovim događajima obaviješten je dežurni tužilac Tužilaštva BiH. 

Policija nastavlja dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju ovih krivičnih djela.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм