Kozluk

Uhapšeni zbog pokušaja krijumčarenja ljudi

  • Извор: АТВ
  • 22.03.2022. 09:35

Bijeljinci S.S. i D.V. uhapšeni su sinoć zbog sumnje da su pokušali prokrijumčariti 16 osoba afro-azijskog porijekla, navedeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Naime, službenici Policijske stanice Kozluk su tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka primjetili oko 16 lica afro-azijskog porijekla kako ulaze u teretno motorno vozilo marke „Кeddy“ u blizini fudbalskog igrališta  u Кozluku. 

“Nakon što su policijski službenici PS Кozluk pokušali da izvrše kontrolu istih, vozač navedenog vozila i pomagač istog su se udaljili sa lica mjesta u pravcu obližnje šume. Nakon kraće potrage, policijski službenicni PS Кozluk su pronašli lica S.S. i D.V., te iste lišili slobode. Nakon toga, preduzeli su i sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa zakonom”, saopšteno je iz PU Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje lica.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм