Ужас!

Ујак обљубио сестричну са сметњама у развоју: Осуђен на 10 година затвора

  • Извор: Телеграф
  • 01.04.2024. 11:50

Виши суд у Врању осудио је С.А (49) из Владичиног Хана на десет година затвора због тога што је обљубио своју, седамнаестогодишњу сестричину С.С из села Катун код Врања. Тада малољетна С.С. по доласку кући испричала је све мајци, која је потом случај пријавила полицији. Ову информацију потврдило је Више јавно тужилаштво из Врања.

Суд је прогласио кривим С.А. који је у ноћи између 22. и 23. јула 2022. године у својој породичној кући у Владичином Хану починио дјело над његовом сестричином.

Како се наводи, ујак С.А. је око поноћи у соби у којој је његова сестричина спавала, у којој је такође спавала и његова супруга Д.А. дошао до кревета, гдје ју је обљубио и ако је она покушавала да се отргне.

У пресуди се наводи, да је "са умишљајем и у стању смањене урачуњљивости, али не битно, свјестан свог дјела чије је извршење хтио, у два наврата извршио обљубу над својом сестричином, искористивши њен заостали душевни развој“.

Мистични симбол на Фејсбук профилу оца нестале Данке (2): Ево шта он заправо представља

Мистични симбол на Фејсбук профилу оца нестале Данке (2): Ево шта он заправо представља


Потом се ујутру исти сценарио догодио, дјевојка је по доласку кући у Катун код Врања, све испричала мајци која је одмах пријавила полицији свог брата и испричала шта се десило.

С.А. је осуђен због извршења продуженог кривичног дјела "обљуба над немоћним лицем".

Оптужени може у року од 15 дана да на пресуду поднесе жалбу Апелационом суду у Нишу.

(Извор: Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера