Потресно свједочење комшија

Ујутро изашао из затвора, увече убио оца: "И мајку би да је била ту"

  • 17.11.2023. 15:21

Kомшије Славољуба Илића (58) из Власотинца којег је синоћ на смрт претукао његов син Предраг (39), тврде да је несрећни човјек дуго година злостављан те да је његово убиство било питање дана.

До стравичног насиља у породици дошло је у породичној кући у Улици Црни Марко у Власотинцу гдје су отац и син живјели сами. Kако кажу, Славољуб ова супруга се од насилног сина склонила у старачки дом па су њих двојица у кући остали сами.

У Лиму пронађено тијело човјека

У Лиму пронађено тијело човјека

"Славољуб је био велики господин, врхунски музичар али је имао муку са сином. Предраг је имао тумор на мозгу па је цијела махала скупљала новац за његову операцију. Kад је оперисан почео је да малтретира родитеље. Оца је тукао нон стоп, стално су му биле модре очи од батина а сад га је докрајичио", каже Биљана Илић, комшиница ове породице.

Додаје да је Предраг често био у затвору због насиља.

"Сваког је вријеђао, не само оца и мајку, добацивао је женама како је он велики швалер. То може да вам потврди цијела махала, зло једно од човјека. Родитељи су се борили за њега али је мајка морала да побјегне из куће. Да је она била ту, вјерујем да би и њу убио", закључила је Биљана.

Пронађено тијело Аднана Фајића

Пронађено тијело Аднана Фајића

Јасмина Стојиљковић, чија је кућа у непосредно близини мјеста злочина каже да су изашли на улицу када су видјели полицију и Хитну помоћ.

"Знали смо да је Славољуб напао син јер је то стално радио. Међутим, у том тренутку нисмо знали да је мртав. Тек када смо видјели погребно возило, схватили смо да је са њим готово. Страшно је то, поготово што је Предраг тог јутра изашао из затвора а увече је убио оца. Много смо се сви потресли, не знам како је усмртио оца, свашта се прича, да је претучен па и заклан",  навела је Јасмина.

Ухапшена три Приједорчанина, пронађена муниција

Ухапшена три Приједорчанина, пронађена муниција

Славољуб је сахрањен данас на власотиначком гробљу, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?