Potresno svjedočenje komšija

Ujutro izašao iz zatvora, uveče ubio oca: "I majku bi da je bila tu"

  • 17.11.2023. 15:21

Komšije Slavoljuba Ilića (58) iz Vlasotinca kojeg je sinoć na smrt pretukao njegov sin Predrag (39), tvrde da je nesrećni čovjek dugo godina zlostavljan te da je njegovo ubistvo bilo pitanje dana.

Do stravičnog nasilja u porodici došlo je u porodičnoj kući u Ulici Crni Marko u Vlasotincu gdje su otac i sin živjeli sami. Kako kažu, Slavoljub ova supruga se od nasilnog sina sklonila u starački dom pa su njih dvojica u kući ostali sami.

U Limu pronađeno tijelo čovjeka

U Limu pronađeno tijelo čovjeka

"Slavoljub je bio veliki gospodin, vrhunski muzičar ali je imao muku sa sinom. Predrag je imao tumor na mozgu pa je cijela mahala skupljala novac za njegovu operaciju. Kad je operisan počeo je da maltretira roditelje. Oca je tukao non stop, stalno su mu bile modre oči od batina a sad ga je dokrajičio", kaže Biljana Ilić, komšinica ove porodice.

Dodaje da je Predrag često bio u zatvoru zbog nasilja.

"Svakog je vrijeđao, ne samo oca i majku, dobacivao je ženama kako je on veliki švaler. To može da vam potvrdi cijela mahala, zlo jedno od čovjeka. Roditelji su se borili za njega ali je majka morala da pobjegne iz kuće. Da je ona bila tu, vjerujem da bi i nju ubio", zaključila je Biljana.

Pronađeno tijelo Adnana Fajića

Pronađeno tijelo Adnana Fajića

Jasmina Stojiljković, čija je kuća u neposredno blizini mjesta zločina kaže da su izašli na ulicu kada su vidjeli policiju i Hitnu pomoć.

"Znali smo da je Slavoljub napao sin jer je to stalno radio. Međutim, u tom trenutku nismo znali da je mrtav. Tek kada smo vidjeli pogrebno vozilo, shvatili smo da je sa njim gotovo. Strašno je to, pogotovo što je Predrag tog jutra izašao iz zatvora a uveče je ubio oca. Mnogo smo se svi potresli, ne znam kako je usmrtio oca, svašta se priča, da je pretučen pa i zaklan",  navela je Jasmina.

Uhapšena tri Prijedorčanina, pronađena municija

Uhapšena tri Prijedorčanina, pronađena municija

Slavoljub je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju, prenosi Telegraf.rs.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.