Осумљичен СДС-овац

УКЦ Српске за АТВ о стању малољетника повријеђених у незгоди код Добоја

  • Извор: АТВ
  • 25.10.2023. 11:58

Малољетник М.Б. (16), који је повријеђен у саобраћајној незгоди у Плочнику код Добоја, прикључен је на апарат за механичку вентилацији и све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су неизвјесне, рекли су за АТВ из УКЦ-а Републике Српске.

У овој незгоди, за коју се сумња да ју је изазвао Милош Гарић, замјеник начелника општине Станари и члан СДС, повријеђен је и П.Б. (17), старији брат М.Б., и он има повреде главе.

Функционер СДС-а пијан покосио дјецу и побјегао с мјеста несреће!

Функционер СДС-а пијан покосио дјецу и побјегао с мјеста несреће!

„Пацијент М.Б. примљен је у Kлинику за анестезију и интензивно лијечење. Пацијент је примљен у току ноћи и збринут. Задобио је повреде костију лица и прикључен је на апарат за механичку вентилацију. Све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су неизвјесне“, рекли су нам у УКЦ-у Српске.

Његов брат је примљен у Kлинику за неурохирургију. 

„Пацијент П.Б. је добио повреде главе, стабилног је здравственог стања, збринут, те остаје на даљем праћењу и лијечењу“, наводе из УКЦ-а.

Милош Гарић, замјеник начелника општине Станари и члан СДС, ухапшен је због сумње да је пијан аутомобило мопел астра ударио и тешко повриједио два малољетна брата у Плочнику код Добоја. Потом је побјегао с мјеста несреће, оставивши повријеђену дјецу на путу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.