Sarajevo

Ukraden Golf 2 s mjesta za osobe s invaliditetom

  • Извор: Кликс
  • 25.06.2023. 13:35

U subotu oko 18:40 sati na Trgu heroja u Sarajevu ukraden je Golf 2.

Čovjek kojem je otuđeno vozilo je redakciji portala Klix.ba dostavio snimak s ciljem da neko prepozna lopova, prijavi ga policiji i vrati automobil.

Slučaj je prijavljen policiji, a kako kaže žalosno je da se kradu i vozila sa znakom pristupačnosti (invalidska oznaka) sa parkirališta označena za osobe s invaliditetom.

Zmije

Zmije "okupirale" ovaj grad: Jedna stvar posebno zabrinjava!

"Sasvim slučajno, kroz prozor sam ugledao nepoznatu osobu kad je već otuđio i upravljao vozilom te se uputio u nepoznatom pravcu. Istog momenta, pozvao sam policiju koja je napravila zapisnik, a potom sam dao izjavu u policijsku stanicu. Taj protokol smo ispoštovali. U međuvremenu sam našao video i slike na kojem se detaljno vidi što se zbilo", rekao je vlasnik otuđenog automobila za Klix.

Gdje je Jevgenij Prigožin?

Gdje je Jevgenij Prigožin?

Dodaje da je svjestan kako vrijednost automobila nije velika, ali ističe da je njegova porodica emotivno vezana za ovaj automobil i da bi im mnogo značilo da ga pronađu.

Građani koji prepoznaju osobu sa snimka ili automobil Golf 2 crvene boje se mogu javiti Upravi policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Imao ideju za drugi dio

Imao ideju za drugi dio "Titanika" - Prijedlog nevjerovatno liči na ono što se desilo "Titanu"

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za Klix.ba je potvrđeno da je sinoć prijavljena krađa vozila u ovom sarajevskom naselju.

(Foto: Screenshot Klix.ba)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)