PU Bijeljina

Utvrđuju se okolnosti u kojima je muškarac skočio sa četvrtog sprata, a žena povrijeđena

  • Извор: СРНА
  • 22.08.2023. 10:02

Policija u Bijeljini radi na utvrđivanju okolnosti u kojima je muškarac čiji su inicijali D.S. skočio sa četvrtog sprata, a mlađa žena zadobila više povreda, najvjerovatnije, nožem, saopšteno je danas iz PU Bijeljina.

Iz Policijske uprave Bijeljina je saopšteno da im je sinoć oko 19:00 časova prijavljeno da se na balkonu stambene zgrade Ulici Pere Stanića u Bijeljini nalazi žena sa vidnim povredama i da doziva u pomoć.

Policija je dolaskom na lice mjesta zatekla lice čiji su inicijali D.S. iz Bijeljine koje je skočilo sa četvrtog sprata.

Oba lica su prevezena u Bolnicu "Sveti Vračevi" u Bijeljini radi ukazivanja potrebne medicinske pomoći.

Preminuo muškarac koji je skočio sa balkona, žena stabilno

Preminuo muškarac koji je skočio sa balkona, žena stabilno

Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji se nije izjasnio o kvalifikaciji navedenog događaja, a policiji je naložio da preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

Četrdesetdvogodišnji muškarac preminuo je jutros u bijeljinskoj Bolnici "Sveti Vračevi" od posljedica teških povreda, dok je žena, koja je dovezena sa njim, u teškom stanju, ali za sada stabilno, rekao je ranije jutros načelnik Odjeljenja za hirurške grane Milan Todorović.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)