Саобраћајна несрећа

Ужас код Фоче: Камен пао на камион у тунелу, погинуо возач

Возач камиона погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на локалитету Сијерачки Млин код Фоче када је у тунелу на њега пала стијена!

У ПУ Фоча наводе да је несрећа пријављена у 14.27 часова.

”Полицији је пријављено да је у тунелу дошло до саобраћајне несреће, када је на камион пала стијена. Ударила је у шофершајну и пала на возача. Камион је успио изаћи из тунела и ту се зауставио, а возач је на мјесту преминуо”, кажу у ПУ Фоча.

Додају да се у камиону налазио и сувозач који је свједочио овој незапамћеној трагедији, а који је срећом прошао без повреда.

На лицу мјеста налази се полиција и очекује се долазак дежурног тужиоца како би се извршио увиђај. Саобраћај на овој дионици магистралног пута Фоча - Сарајево, тренутно је обустављен.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм