Трагедија код Житишта

Ужас: Мајка оставила дијете и отишла да се коцка, беба пала и сломила врат!

  • Извор: Блиц
  • 04.12.2023. 14:20

Осмомјесечни дјечак из села Торак код Житишта преминуо је након што је пао и сломио врат када га је мајка оставила самог заједно са троје мале браће да би отишла у коцкарницу, пише Блиц.

Како је потврђено из зрењанинске полиције, случај је пријављен 27. новембра, а на лицу мјеста затечено је мушко дијете старости између седам и осам мјесеци без знакова живота.

Објављен снимак мјеста гдје је закопана Вања: Овим путем су се кретали монструми

Објављен снимак мјеста гдје је закопана Вања: Овим путем су се кретали монструми

"Одмах је обавијештено Више јавно тужилаштво, а по чијем налогу је тијело дјетета послато на обдукцију ради утврђивања како је дошло до смрти. Такође је обавијештен и Центар за социјални рад", речено је за Блиц.

Мајка отишла да се коцка

Како се сазнаје од познаника ове породице, све се догодило када је мајка оставила четири малишана старости од осам мјесеци до пет година саме и отишла из куће.

Због крађе аутобуса ухапшен младић из Омарске

Због крађе аутобуса ухапшен младић из Омарске

- Мајка те дјеце је навучена на коцку, небројено пута су дјеца остајала сама да би она отишла у коцкарницу. Било је питање времена када ће се догодити већа трагедија - прича извор упућен у читав случај.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм