Pokušaj ubistva

Užas u Gračanici: Upali mu u kuću i pucali u sina

  • 04.11.2020. 13:11

Trojica muškaraca sinoć u 22 sata u Seljanuši kod Gračanice, razvalili  su ulazna vrata i upali u pomoćni objekt Dilavera Džafića u kome je spavao njegov sin Nusret Džafić (35). Trojka je na Nusreta otvorila vatru i, kako nezvanično saznajemo, u njegovom pravcu ispalila osam hitaca nakon čega su se dali u bijeg. 

Oca je o napadu obavijestio komšija, nakon što je teško povrijeđeni sin krvario i dozivao u pomoć. Pozvani su Hitna pomoć i policija, pa je povrijeđeni prevezen u Domu zdravlja, a potom i na  UKC u Tuzli.

Od toga momenta policija iz Gračanice je na terenu kojeg pretražuju sa sviše vozila. Tragaju za napadačima koji su odranije poznati policiji. Djelo je okvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм