Потврђена оптужница

Ужас у Приједору: Пријетио ванбрачној супрузи да ће је убити - "Испуцаћу ти шаржер у чело"

  • Извор: Независне
  • 29.10.2023. 18:55

Основни суд у Приједору потврдио је оптужницу која Ђ.Џ. терети за низ пријетњи бившој ванбрачној супрузи, те да је, између осталог, једном приликом рекао да ће јој испуцати шаржер у чело.

Оптужницу је подигло Окружно јавно тужилаштво Приједор, а терете га да је то радио од 10. до 17. јула у овом граду, као и да је то угрозило спокојство његове ванбрачне супруге, као и њихових малољетних сина и кћерке.

Оптужен је да је 10. јула дошао испред куће у којој борави његова бивша, те јој запријетио ријечима: "Убићу те, сачекаћу те пред кухињом, чекам те у 10 сати испред кухиње, купићу бензин запалићу кућу. Kад дјеца изађу, све ћу вас попалити. Kу…, вучеш се по граду, објавићу твоје интимне слике."

Пријетио је, додаје се, и сину, па је због тога његова бивша супруга осјећала страх како за себе, тако и за дјецу. Ту се, међутим, судећи према оптужници, тортура не завршава.

Погинуло 12 особа у паду авиона

Погинуло 12 особа у паду авиона

"Он је оптужен и да је 15. јула, поподне, позвао кћерку да дође на мостић у близини куће у којој борави његова бивша ванбрачна супруга, те је кћерки рекао: 'Поручи мами да ћу јој испуцати шаржер у чело'", наводи се у оптужници.

Због тога је, додаје се, кћеркица била узнемирена и осјећала је страх за себе и мајку.

"Отрчала је кући у којој станује са мајком", наводи се у оптужници.

Терете га да се ни након тога не смирује, већ је 16. јула, такође поподне, дошао испред куће у којој борави његова бивша ванбрачна супруга.

"Запријетио јој је да ће њу и дјецу запалити и 'дигнути у ваздух' и изговорио јој разне увреде", истакнуто је у оптужници.

И то, опет, није све, јер га терете и да је 17. јула, у близини куће у којој борави његова бивша супруга, док је она ходала улицом, кренуо према њој.

"Kада је она кренула уназад, да се удаљи од њега, потрчао је према њој, сустигао је и пивском флашом коју је држао у десној руци замахнуо према њој, са намјером да је удари, али се она измакла и тако избјегла ударац, да би је потом лијевом руком ухватио за врат и давио, те јој упутио озбиљне пријетње 'Kу…, убићу те, задавићу те, је… ти мајку. Сад си ми надошла сама. Нико сада не види шта ти радим'", наводи се у оптужници.

Она се, како се додаје, успјела ослободити и покушала је побјећи, али ју је он поново сустигао и ухватио је за руку, те са њеног врата зграбио сребрни ланчић и успио да га отргне. Несрећна жена, како се додаје, успјела је побјећи, али је повријеђена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.