Пуцњава

Узнемирујуће у Ужицу: Рањени мушкарци леже, дјеца гледају

  • Извор: Курир
  • 20.10.2023. 15:10

Три особе су рањене у пуцњави која се догодила усред бијела дана на једном од шеталишта у Ужицу, а како Курир незванино сазнаје стравичном догађају сведочила су и дјеца.

На Инстаграм профилу "ужице.онлине" убрзо је објављена узнемирујућа фотографија на којој се виде двојица мушкараца који леже на бетону. Поред њих се може видети неколицина тинејџера који стоје и посматрају потресне сцене.

Пуцњава у Ужицу, има рањених

Пуцњава у Ужицу, има рањених

"Хорор који се данас десио у центру града. Тројица рањених у пуцњави у Ужицу испред школе.", наводи се у објави.

Како је навео директор Опште болнице три особе су примљене и дијагностика је у току. Наиме, једна особа је прегледана и рањена је у лакат, док су друге две мушке особе још на дијагностици и примљене су са повредама главе.

- Једна особа је прегледана и рањена у лакат, док су друге две мушке особе још на дијагностици и примљене су са повредама главе.

Подсјетимо, како је навео један од очевидаца за Курир, једна или више особа на моторима пуцала је на два аутомобила џип и Бе-ем-ве бајинобаштанских таблица, а у току је увиђај.

Ексклузивно: Тужилаштво БиХ ипак истражује Шмита, предмет додјељен тужиоцу

Ексклузивно: Тужилаштво БиХ ипак истражује Шмита, предмет додјељен тужиоцу

Полиција интензивно трага за два луксузна возила, оба са таблицама Бајине Баште, за које се сумња да су повезана са овом пуцњавом. Једно возило је мерцедес из ког је пуцано, а друго Бе-ем-ве.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина