Убиство на Мањачи

Васиљевић убијен ударцима у главу, осумњичени ухапшен

  • Извор: АТВ
  • 20.04.2024. 19:05

На Мањачи је почињено убиство. Саопштено је ово данас након што је завршена обдукција тијела Родољуба Васиљевића.

Иако је све упућивало на то да је смрт Родољуба Васиљевића несрећан случај, инспектори ПУБЛ ништа нису препуштали случају. Сумњали су да би могло да се радио насилној смрти па су свој оперативни рад наставили у том смјеру. Њихове сумње су данас, након обдукције, и потврђене.

Убијен је са више удараца тупим предметом по глави, а осумњичен је Драженко Радуловић из Бањалуке. Он је приведен и поподне пребачен у бањалучко Окружно јавно тужилаштво. 

Ово је осумњичени за убиство на Мањачи

Ово је осумњичени за убиство на Мањачи

За АТВ је говорио и члан породице убијеног Родољуба. Инсистирао је на анонимности. Каже да осумњиченог Драженка бије лош глас и да му је и недавно одузето оружје. 

"Пријетио је убиством једном суграђанину, Раденку презиме нећу говорити, значи полиција га је привела и нашла је аутоматску пушку у његовом гепеку, узета је изјава и пуштен је сљедећи дан кући, то је процедура не можемо ми никоме замјерити ништа, то је процедура која иде по закону, није он ништа урадио", рекао је члан породице убијеног Родољуба.

Убијени Васиљевић је, прича, имао тежак живот, учесник је Одбрамбено-отаџбинског рата, а повремено му се јављао Пoсттрауматски стресни поремећај.

"Није пио сваки дан, пио је периодично када упадне у те кризе, имао је непотврђен ПТСП. Од почетка од рођења па до саме смрти, трагично је људи све, не могу вам то описати, не могу вам приказати и описати ту тугу и трагедију која је задесила ту породицу", рекао је члан породице убијеног Родољуба.

На мјесту гдје је пронађено тијело, мјештани пале свијеће за убијеног комшију. 

"Човјек који је са свима у селу био у добрим односима, позитиван, опуштен, све најбоље могу да кажем о том човјеку, врло ми је жао због свега што се десило", рекао је Горан Милекић.

Родољуб Васиљевић биће сахрањен сутра у 13 часова на гробљу Зеленци. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 11:30 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)