Хаџићи

Велика акција полиције у БиХ: Више ухапшених

  • Извор: Агенције
  • 03.04.2024. 18:37

Службеници Федералне управе полиције су под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево с циљем спречавања неовлаштеног промета опојним дрогама предузимали мјере и радње из своје надлежности на подручју Кантона Сарајево, општина Хаџићи, а везано за документовање кривичног дјела "Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога" из члана 238. Кривичног Закона ФБиХ.

У оквиру наведених активности извршено је легитимисање и претрес три особе А.А. (1988) из Сарајева, А.Д. (1994) из Сарајева и И.Х. (1992) из Фојнице, због постојања основа сумње да би предметне особе код себе могле посједовати предмете који потичу из кривичног дјела "Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога" из члана 238. Кривичног Закона ФБиХ.

Приликом претресања пронађене су и привремено одузете одређене количине НН материје, које својим изгледом асоцирају на опојне дроге Амфетамин и Канабис.


Пјесма посвећена Данки Илић кида срце: Пожели, мајко

Пјесма посвећена Данки Илић кида срце: Пожели, мајко

Наведене особе се сумњиче да су на подручју Кантона Сарајево, неовлаштено набавили и посједовали одређену количину опојне дроге Амфетамин и Канабис која је пронађена приликом претресања.

Поменуте особе су криминалистички обрађене, те ће о њиховом даљњем статусу одлучивати надлежно Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, саопштено је из ФУП-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм