Београд

Возач цитроена ударио мотоциклисту, објављен језив снимак

  • Извор: Телеграф
  • 27.04.2024. 12:48

Саобраћајна незгода у којој је путничко возило ударило мотоцикл догодила се прије два дана у Београду, а возач "цитроена" побјегао је са лица мјеста и оставио возача мотора да лежи насред коловоза.

Пријатељ обореног мотоциклисте огласио се јуче на друштвеним мрежама и замолио кориснике да му помогну да нађе побјеглог возача.

"Ако је неко видео таблицу, ауто је Циторен Иксара Пикасо, сиве боје, на десном ретровизору му је отпала оплата. Побјегао је према Карабурми", написао је он.

Он је такође додао и да се његов пријатељ сада осјећа добро, с обзиром на то да је снимак његовог пада језив.

Пијани младић слетио у јарак, забио се у мост и преврнуо

Пијани младић слетио у јарак, забио се у мост и преврнуо

"Синоћ у 19:30 прије кружног тока Богословија из правца Рузвелтове другара ударио ауто на мотору и побјегао, другар је добро", рекао је он.

Испод снимка и објаве овог младића нанизао се огроман број осуда на рачун возача "цитроена", а многима се учинило као да је мотоциклиста намјерно ударен, преноси Телеграф.

"Кренуо мајстор ем на пуну ем на шине", "Не могу да вјерујем, какав скот.Треба да га налупају да не може на ноге. Надам се да ће ухватити скота", "Па то је намјерно!!!", "Па то је намјерно!!!", "Овом кретену треба одузети и кола и возачку дозволу, да никада више не вози!!!".

Из полиције се нису оглашавали.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок