Beograd

Vozač citroena udario motociklistu, objavljen jeziv snimak

  • Izvor: Telegraf
  • 27.04.2024. 12:48

Saobraćajna nezgoda u kojoj je putničko vozilo udarilo motocikl dogodila se prije dva dana u Beogradu, a vozač "citroena" pobjegao je sa lica mjesta i ostavio vozača motora da leži nasred kolovoza.

Prijatelj oborenog motocikliste oglasio se juče na društvenim mrežama i zamolio korisnike da mu pomognu da nađe pobjeglog vozača.

"Ako je neko video tablicu, auto je Citoren Iksara Pikaso, sive boje, na desnom retrovizoru mu je otpala oplata. Pobjegao je prema Karaburmi", napisao je on.

On je takođe dodao i da se njegov prijatelj sada osjeća dobro, s obzirom na to da je snimak njegovog pada jeziv.

Pijani mladić sletio u jarak, zabio se u most i prevrnuo

Pijani mladić sletio u jarak, zabio se u most i prevrnuo

"Sinoć u 19:30 prije kružnog toka Bogoslovija iz pravca Ruzveltove drugara udario auto na motoru i pobjegao, drugar je dobro", rekao je on.

Ispod snimka i objave ovog mladića nanizao se ogroman broj osuda na račun vozača "citroena", a mnogima se učinilo kao da je motociklista namjerno udaren, prenosi Telegraf.

"Krenuo majstor em na punu em na šine", "Ne mogu da vjerujem, kakav skot.Treba da ga nalupaju da ne može na noge. Nadam se da će uhvatiti skota", "Pa to je namjerno!!!", "Pa to je namjerno!!!", "Ovom kretenu treba oduzeti i kola i vozačku dozvolu, da nikada više ne vozi!!!".

Iz policije se nisu oglašavali.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.