Аустрија

Возач из БиХ учествовао у тешком судару, саобраћај био обустављен сатима

  • Извор: Независне
  • 14.09.2023. 22:46

На аустријском путу А9 синоћ је дошло до тешког судара у којем је учествовао и 53-годишњи држављанин Босне и Херцеговине.

Наиме, непосредно прије него је бх. возач наишао на спорну дионицу пута, други возач је проклизао, ударио у банкину и зауставио се на њој.

У овом возилу се налазио 34-годишњи возач и његова 35-годишња сапутница. Између тунела Глајналм и излаза Безебах овај 34-годишњак је проклизао, ударио у заштитну ограду и тек тада успио зауставити возило на банкини. Возач и његова супутница успјели су се ослободити из возила те су отишли иза заштитне ограде.

У незгоди је лакше повријеђена 35-годишња путница. Хитна помоћ их је одмах транспортовала у болницу у Грацу.

Међутим, тада је налетио 53-годишњи држављанин БиХ. Медији не наводе да ли је држављанин БиХ повријеђен. Као посљедица судара, пут А9 је био пун остатака и дијелова аутомобила. Услијед тога су оштећена и још два возила. Овај пут је био затворен у смјеру Граца више два сата, а затворен је и био тунел Глеиналм.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм