Nasilnik sa Zvezdare ostaje iza rešetaka

Vukašin pretukao bebu, silovao suprugu dok je plakala i trpjela jake bolove

  • Извор: Агенције
  • 30.06.2023. 14:57

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Vukašinu M. (26) osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomjesečnog sina.

Pritvor mu je produžen jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoka i koje ukazuju na to da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo, rečeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

Za brutalno ubistvo djevojke u Prijedoru 27 godina robije

Za brutalno ubistvo djevojke u Prijedoru 27 godina robije

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična djela silovanje i nasilje u porodici, saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu protiv njega. On je na saslušanju negirao krivična djela za koja se tereti i iznio svoju odbranu. U okviru istrage njegova vanbračna supruga, odnosno žrtva silovanja, ispitana je iz posebnih prostorija u Višem javnom tužilaštva u Beogradu putem video linka, kao posebno osjetljiv svjedok.

Tri osobe poginule: Prva fotografija

Tri osobe poginule: Prva fotografija "forda" smrti - ostala samo olupina!

Grupa za koordinaciju izradila je plan podrške žrtvi, sve službe preduzimaju aktivnosti iz svoje nadložnosti kako bi se žrtvi pomoglo u daljem životu. Naredba o sprovođenju istrage protiv Vukašina M. donesena je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i prijetnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpjela jake bolove.

Banjalučanin uhapšen zbog krađe 500 maraka iz kafića

Banjalučanin uhapšen zbog krađe 500 maraka iz kafića

Zaprijetio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usljed čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbjednost njihovog zajedničkog djeteta. Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vrijeme kada djetetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomjesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i tijelu, usled čega je dijete zadobilo više tjelesnih povreda.

Пратите нас и путем Вибера