Brod i Doboj

Za jedan dan oduzeta dva vozila na području PU Doboj

  • Извор: АТВ
  • 16.03.2023. 09:49

Na području koje pokriva Policijska uprava Doboj za jedan dan oduzeta su dva automobila

Naime, policija u Brodu je u utorak oduzela putničko vozlio mercedes od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja A.G. iz Broda.

„Izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da je isto višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od  2.850  KM“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Istog dana, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj su od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica inicijala A.H. iz Cazina, FBiH, oduzeli  putnički automobil marke VW turan.

Navedeni je kontrolisan u mjestu Bare, područje grada Doboja, prilikom čega je utvrđeno da upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0.70 g/kg. Izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da je ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od  28.917 KM.

Protiv navedenih lica će nadležnim sudovima biti podneseni Zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka.

Iz PU Doboj podsjećaju da je na području ove uparve od početka godine oduzeto ukupno 16 putničkih automobila od višestrukih povratnika u činjenju prnjekršaja sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni od  86.418,1 KM. 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.