Osumnjičeni ima dosije

Zaključao advokata u stanu i tukao ga

  • Извор: Телеграф
  • 06.07.2023. 14:39

Osumnjičeni V.J. saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je prije tri dana napao advokata V. A. i "zarobio" ga u stanu. Na teret mu se stavljaju krivična djela Napad na advokata i Protivpravno lišenje slobode, a kako se navodi napadač je ranije osuđivan.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane Drugog odjeljenja Uprave kriminalističke policije donijeto rješenje o zadržavanju u trajanju do 48 časova osumnjičenog V.J.

Naime, prema navodima krivične prijave osumnjičeni je dana 03.07.2023. godine u večernjim časovima u svom stanu zaključao oštećenog, advokata V.A. a potom ga nakon nekog vremena fizički napao, pri čemu ga je sprečavao da napusti njegov stan.

Osumnjičeni V.J. je prilikom saslušanja u prisustvu izabranog branioca iznio svoju odbranu.

Horor na jezeru: Ribar upecao ljudsku nogu!

Horor na jezeru: Ribar upecao ljudsku nogu!

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom V.J. odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo, imajući u vidu da je ranije osuđivan.

Nakon preduzimanja potrebnih dokaznih radnji biće donijeta odluka o daljem toku postupka.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: