Проблем у осумњиченима

Зашто још није пронађено тијело Данке Илић?

  • Извор: Информер
  • 06.04.2024. 20:02

Начелник Управе криминалистичке полиције Нинослав Цмолић, гостујући на Информер ТВ говорио је о осумњиченима за убиство дјевојчице Данке Илић (2), и њиховом понашању за вријеме саслушања.

Говорећи о осумњиченом Д.Д. из села Злот, Цмолић каже да се ради о личности без емпатије. "Ради се о јако чудном профилу личности, ниједним гестом не показује да се каје. Свакако његова личност треба дубље да се анализира", наводи начелник УКП и надовезује се на понашање другог осумњиченог, за ког каже да се не разликује од понашања Д.Д.

Све више змија у Херцеговини: Очекујеш једну, оно 20!

Све више змија у Херцеговини: Очекујеш једну, оно 20!

"Ми им узимамо изјаву пред Вишим јавним тужилаштвом у Зајечару, тужилац обавља разговор са њима и они потврђују све своје приче, ту нема емоција, ту нема рационалног објашњења... Наставили су нормално да функционишу, ишли су на посао."

Начелник је објаснио и зашто досад нису рекли тачну локацију тијела убијене дјевојчице. "Једино рационално објашњење до ког ми долазимо јесте да је могуће да је нешто монструозно урадио са тијелом. Или има психичку блокаду, па не може да се сјети. У једном тренутку нам каже гдје је тијело, када одемо тамо њега нема, онда промијене друго мјесто, тијела нема. И тако у круг. Ту до изражаја долазе друге особине, као да му се личност с времена на вријеме мијења. Зато кажем сигурно ће бити потребно да стручњаци анализирају оба лица", каже Цмолић.

Ово је посљедња смртна казна у Србији: Убио дијете, па рекао да је то урадио због бицикла

Ово је посљедња смртна казна у Србији: Убио дијете, па рекао да је то урадио због бицикла

Начелник каже да се С.Ј. и Д.Д. сумњиче за кривично дјело тешко убиство, али да се та квалификација може мијењати успут. "За сада нема тела, које би нам помогло да се утврди на који начин је дијете преминуло", рекао је Цмолић.

(Информер)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм