Отока

Ухапшене три особе због убиства у Сарајеву

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2024. 09:29

Због убиства у сарајевском насељу Отока које се десило у нед‌јељу навече полиција је ухапсила три особе А.Ш. (24), Е.Г (37) и М.С. (24).

"У нед‌јељу око 23:35 сати, Полицијска управа Нови Град Сарајево је обавијештена је да је на раскрсници улица VII трансверзала и Булевар Меше Селимовића дошло до употребе ватреног оружја од стране НН мушкарца", наводи се у саопштењу полиције.

Изласком на мјесто догађаја, полицијски службеници су у улици VII трансферзала затекли цитроен, у којем је била мушка особа с видном повредом у горњем дијелу тијела.

Откривен идентитет осумњиченог убице из Сарајева

Откривен идентитет осумњиченог убице из Сарајева

Љекари Завода за хитну медицинску помоћ су у 7:00 часова констатовали смрт мушкарца, за којег је утврђено да је ријеч о Ф.П. (2005) из Сарајева.

"Возачу Д.К. (2005) и путнику Е.Р. (2005) су констатоване лаке тјелесне повреде, док трећи путник из возила, Б.Х. (2005) није повријеђен", саопштено је из МУП-а КС.

Увиђајем је руководила тужитељка Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а обавили су га припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.

Детаљи драме у Сарајеву: Младић убијен на улици

Детаљи драме у Сарајеву: Младић убијен на улици

"У послијеподневним сатима, дана 29.01.2024. године, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором поступајуће тужитељке, лишили су слободе А.Ш., рођен 2000. године у Сарајеву, због постојања основа сумње да је починио кривично д‌јело убиство на штету Ф.П. (2005)", саопштено је из полиције.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично д‌јело помоћ починиоцу послије учињеног кривичног д‌јела истог дана су лишени слободе Е.Г. (1987) и М.С. (2000), обојица из Сарајева.

Осумњичени су предати у просторије за задржавање особа лишених слободе МУП-а КС, а полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС, под надзором Кантоналног тужилаштва КС, настављају рад на овом предмету.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.