Predložen pritvor

Zeljković na saslušanju: Nisam znao za pretres, bio sam u Srbiji na zdravstvenom pregledu

  • Извор: АТВ
  • 17.09.2021. 20:23

Pritvor za direktora Instituta za javno zdravstvo Branislava Zeljkovića Republičko tužilaštvo zatražilo je po svim tačkama optužnice. I to zbog bojazni od bjekstva, uticaja na svjedoke, sakrivanja i uništavanja dokaza, ali i zbog bojazni da će dovršiti započeto krivično djelo.

Mediji prenose da je Zeljković na ročištu rekao da nije učinio krivična djela koja mu se stavljaju na teret, ali i da nije znao za  preterese niti da treba da bude saslušan. Naknadno se navodno sam javio inspektoru Uprave za organizovani i teški kriminalitet, nakon što je završio sa zdravstvenim pregledom u Srbiji. 

Odluka o tome da li će Zeljković i ostali iza rešetaka nije donesena satima. Odbrana tvrdi nisu dobili dokaze kojih je u ovom potupku oko 570,pa su tražili da se ročište odgodi. 



  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм