Predsjednik FS BiH

Zeljković: Preduzeti sve da se više nikada ne ponove incidenti kao u Sarajevu

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2023. 20:21

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković oglasio se na svom Instagram nalogu nakon skandaloznog ponašanja huligana koji su u sarajevskom naselju Ilidža napali roditelje srpske djece koja su učestvovala na međunarodnom turniru u Sarajevu.

“Oštro osuđujem incident koji se desio u Sarajevu na omladinskom fundlaskom turniru. U stalnom sam kontaktu sa predsjednikom Fudbalskog saveza Beograda Markom Zdarvkovićem i sa predstavnicima FK ‘Zvezdara’, kojima stojim na raspolaganju za bilo kakvu pomoć”, napisao je Zeljković u objavi.

Zeljković je naglasio da je ovo situacija u kojoj svi moraju zauzet jasan stav.

"Svi mi kao društvo i ljudi iz sporta moramo zauzeti jasan stav prema ovakvim pojavama i preduzeti sve što je u našoj mogućnosti da se više nikada i nigdje ne ponove", dodao je Zeljković.

Zeljković je poručio da se nada da će nadležni organi pronaći i sankcionisati sve počinioce nemilog događaja na turniru u Sarajevu i da se takve stvari više neće dešavati.

"Fudbal je u ovom uzrastu, prije svega, druženje i prijateljstvo, te se nadam da ovo neće uticati na ljubav djece prema sportu i fudbalu", naveo je Zeljković.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм