UKC RS

Životno ugrožena žena u koju je pucao pijani suprug

  • Извор: СРНА
  • 31.10.2022. 10:41

Žena iz Doboja A.M., u koju je muž pucao iz lovačke puške, priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, a sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su neizvjesne, rečeno je Srni u UKC-u.

Iz UKC-a su naveli da žena ima povrede grudnog koša i trbuha.

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragan Rakanović rekao je da je žena operativno zbrinuta u Opštoj Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, a zatim i u UKC-u.

Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar UKC-a u subotu, 29. oktobra, te hospitalizovana u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, rekli su iz UKC-a.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je danas da je muškarac sa područja Doboja čiji su inicijali D.M. uhapšen nakon što je u alkoholisanom stanju ranio suprugu A.M. u koju je pucao iz lovačke puške i nanio joj teške povrede opasne po život.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм