Izgubljen još jedan mladi život

Žureći na posao preticao kolonu i podletio pod kamion

  • 23.08.2019. 21:15

Dvadesetdvogodišnji Marin K. iz Novog Travnika poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je fordom kod Viteza udario u kamion kojim je upravljao H.Đ. (24) iz Viteza.

Stravične slike ostale su na mjestu nesreće u kojoj je u petak u ranim jutranjim satima na magistralnom putu M5 Vitez - Travnik u mjestu Krčevine poginuo 22-godišnjak jer je prednji dio njegovog forda potpuno smrskan nakon što je podletio pod kamion šticar (teretno vozilo namijenjeno za prevoz i utovar stabala) kojim je upravljao H.Đ. (24) iz Viteza.

Prema informacijama iz MUP-a SBK, u nesreći su učestvovala tri vozila -  putnički automobil ford te kamioni MAN i volvo, za čijim volanom  je bio M.Š. (43) iz Bugojna.

Navodno je mladić koji je žurio na posao preticao kolonu kada se u 5.50 desila ova stravična nesreća, ali istraga nakon uviđaja na mjestu nesreće, koji su obavili pripadnici Odjela krim-policije PU Travnik i kojim je rukovodio kantonalni tužilac, pokazaće pod kojim okolnostima se dogodila.

Koliko je bila teška nesreća, govori činjenica da su tijelo mladića iz potpuno smrskanog auta izvukli vatrogasci, a saobraćaj je na ovoj dionici potpuno obustavljen.

Dan ranije i četrdesetdevetogodišnji muškarac M.Z. iz Banovića izgubio je život nakon prevrtanja traktora kojim je upravljao.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм