Korak bliže tituli

Armani poveo protiv Virtusa

  • Извор: Агенције
  • 13.06.2022. 11:37

Košarkaši Armanija savladali su Virtus rezultatom 94:82 i poveli sa 2:1 u finalnoj seriji italijanskog prvenstva 2-1.

Tim iz Milana je do pobjede predvodio Nikolo Meli sa 22 poena, pet skokova i indeksom korisnosti 22. Pratio ga je Ševon Šilds sa 19 poena, dok su dvocifreni bili još Džerajan Grent sa 14, odnosno Luiđi Datome sa 12 poena.

Kod protivnika se istakao Danijel Heket sa 18 poena, šest skokova i pet asistencija, dok su Belineli i Teodosić imali po 14 poena. Srpski plejmejker (5/9 iz igre, 1/2 za tri) je imao i pet asistencija. Dvocifren je bio i Tornike Šengelija sa 10 poena.

Armani je snažno ušao u utakmicu i već sredinom prve dionice imao dvocifrenu prednost. Ipak, gosti iz Bolonje su se brzo vratili u meč i unijeli neizvjesnost i čak imali prednost od jednog poena na početku druge četvrtine.

Dvije strane su bile izjednačene i ključna je bila treća dionica, odnosno kraj iste koji je pripao Armaniju. Ponovo su stigli do dvocifrene prednosti i ovaj put je nisu ispustili.

Četvrta utakmica je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta.


Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)