Кошаркаш Партизана

Аврамовић: Даћемо више него што је потребно против Звезде

  • Извор: Б92
  • 24.10.2023. 11:05

Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић рекао је послије пораза од Меге да ће на утакмици против Црвене звезде играти и преко свог максимума.

"Црно-бијели" су шокирали навијаче на посљедњој утакмици АБА лиге, јер су у хали "Ранко Жеравица" поражени од Меге са 88:86, аутокошем у посљедњој секунди.

Плејмејкер Партизана Алекса Аврамовић је поручио навијачима да ће на сљедећем мечу, а то је против Црвене звезде у Евролиги дати и више него што треба како би дошли до побједе против вјечитог ривала.

"Чеситам Меги на сјајној борби и заслуженој побједи. Ми смо јако лоше у меч и дозволили им да се одвоје на 20 разлике... Међутим, показали смо неки карактер у другом полувремену. Прије свега ношени енегријом Каминског и Јарамаза који су искочили и одиграли сјајно друго полувријеме. Ово нам је трећи пораз и стварно је вријеме да се скупимо. Атмосфера у екипи је заиста добра и трудимо се да бодримо једни друге и да се подижемо ако неко пада у форми. Знамо какве двије утакмице нам предстоје. Даћемо много више него што је потребно да се побиједи Звезда. То могу да обећам навијачима“, рекао је Аврамовић.

Пред Партизаном су два сусрета са "црвено-бијелима", први у четвртак у склопу Евролиге, а у понедјељак слиједи дерби у АБА лиги.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.