ABA 2

Borac poražen od Vojvodine

  • Извор: АТВ
  • 27.03.2022. 11:02

Košarkaši banjalučkog Borca poraženi su u neizvjesnoj završnici od Vojvodine 74:76 u meču posljednjeg kola ligaškog dijela ABA 2 lige.

Bio je ovo treći poraz tima Dragana Nikolića u Širokom Brijegu u isto toliko odigranih utakmica. Pred ovaj balon "crveno-plavi" držali su prvo mjesto na tabeli, ali će nakon ovih neuspjeha u plej-of sa treće pozicije. 

Drugi meč današnjeg programa igraju Zlatibor i MZT u 15 časova, dok u 19 turnir zatvaraju Mladost i Sutjeska. 

4. četvrtina


U neizvjesnoj posljednjoj dionici Banjalučani su u završnici imali i prednost 73:71, ali nisu uspjeli da ostvare cilj. Vojvodina je u najvećem dijelu susreta bila u vođstvu, koje su na kraju ipak uspjeli da sačuvaju. Junak pobjede bio je Dušan Beslać koji je realizovao oba slobodna bacanja pri neriješenom rezultatu na dvije sekunde do kraja. Na kraju se zaustavio na 27 poena. Kod Borca najefikasniji bio je Boldvin sa 20 poena. 


3. četvrtina

Košarkaši Borca gube nakon treće četvrtine duela protiv Vojvodine u Širokom Brijegu 57:60. 

Ekipa iz Novog Sada u jednom trenutku imala je i 11 poena prednosti, ali je banjalučka ekipa bolje završila ovaj period igre, pa je pred posljednju dionicu i dalje sve otvoreno. Borac predvodi Boldvin sa 17 poena, dok isto toliko na drugoj strani ima Beslać. 

2. četvrtina

Borac gubi na poluvremenu duela protiv Vojvodine 35:38. 

Novosađani su uspjeli da odbiju nalete tima Dragana Nikolića, koji je u jednom trenutku prišao na poen zaostatka. Ipak, prednost od samo tri poena garantuje zanimljivo drugo poluvrijeme. Najefikasniji i timu Borca je Kaningem sa osam poena, dok isto toliko na drugoj strani ima Popović.

1. četvrtina

Košarkaši Borca gube nakon prve četvrtine protiv Vojvodine 22:16. 

Crveno-plavi poveli su samo na startu prve dionice, da bi Vojvodina potom preuzela kontrolu i ritam meča. Najefikasniji u redovima Borca trenutno je Kenić sa šest postignutih poena, dok na drugoj strani Nil ima sedam.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.