Лијепе успомене

Далибор Илић: Емоције увијек присутне против Игокее, надам се већој минутажи у Звезди

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2023. 19:37

Далибор Илић увијек се радо врати у Лакташе, гдје је кренуо његов кошаркашки успон. Старт нове сезоне обиљежио је са 11 поена против свог бившег клуба, за који га вежу лијепе успомене.

"Увијек је лијепо када дођем у Лакташе и осјетим ову атмосферу. Емоције увијек прораде, под утиском сам. Овако сам нешто и очекивао. Драго нам је да смо побједом започели сезону. На неком мом индивидуалном плану, одиграо сам добро. Надам се да је ово само увод у испуњавање циљева који су пред нама", поручио је Илић. 

А Звезду већ предстојеће седмице очекује и старт нове евролигашке сезоне. У Београд стиже француски Асвел, који је знао да направи доста проблема „црвено-бијелима“ у неким претходним сезонама. Илићу ће ово бити друга на Малом Калемегдану, у којој очекује важнију улогу.  

"Прва година је прошла у навикавању. У другој сам већ стандардни дио тима, све зависи од мене, али трудићу се да што више добијам простора на паркету", поручио је Илић. 

Побједа на старту сезоне у регионалном такмичењу добар је вјетар у леђа за Београђане. Ипак, капитен Бранко Лазић још увијек не жели да прича о форми вицешампиона овог такмичења. 

"Нисмо ни комплетни нити смо имали времена да се уиграмо због касног прикључења појединих играча. Ипак, мислим да смо на задовољавајућем нивоу да остваримо побједу пред нашим навијачима у четвртак", изјавио је Лазић. 

Звезда и Асвел играју у четвртак у београдској арени од 19 часова. "Црвено-бијели“ потом дочекују Цедевита Олимпију у другој рунди АБА лиге. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.