"Рећи ће ти мој менаџер"

Даниловић: Боље да не говорим зашто неко не долази у репрезентацију!

  • 07.02.2024. 14:07

Први човјек Кошаркашког савеза Србије и прослављени репрезентативац, Предраг Саша Даниловић, у популарној емисији "(Не)успех шампиона" на "ТВ Арена спорт" говорио је о бројним занимљивостима из своје каријере, Партизану, али и тренутном стању у кошарци генерално.

Предсједник КСС дотакао и негативне појаве коју играчи у посљедње вријеме све више узела маха у нашој кошарци, а то је одбијање репрезентације.

Пред Мундобаскет 2023. године главна селектор Србије Светислав Пешић сусрео се са бројним отказима репрезентативаца. Недјељама се писало о томе ко је и зашто одбио да игра за репрезентацију, а највећу пажњу изазвала је одлука најбољег српског играча Николе Јокића да прескочи Мундобаскет.

О овој теми говорио је и први човјек КСС-а Предраг Даниловић.

"Србија је кошаркашка нација, а један врло занимљив податак јесте да када кошаркашка репрезентација освоји нешто, највећи број клинаца почне да тренира кошарку. То шта ја мислим зашто неко долази или не долази на окупљања, боље је да не говорим. Времена су се промијенила. Играчи не размишљају својим главама, него када их питаш 'Како си?', он каже: 'Рећи ће ти мој менаџер како сам.'", каже Даниловић и додаје:

"Не капирају да менаџери раде за њих, а не они за менаџере. Најпозитивнији примјер у односу према репрезентацији за мене је Лука Дончић, а прије њега Дирк Новицки који је до посљедњег дана играо за немачку репрезентацију", поручио је легендарни кошаркаш.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм