Opet bolja od Širokog

Igokea rutinski do jubilarnog 10 Kupa Mirza Delibašić

  • Извор: АТВ
  • 19.02.2023. 19:10

Igokea m:tel od danas je najtrofejniji klub u Kupu Mirze Delibašića.

Do desetog pehara stigla je pobjedom protiv Širokog Brijega rezultatom 76-49. U reprizi finala iz prošle godine, ishod je bio isti. Ovaj put, lider prvenstva BiH pružio je malo jači otpor nego lani u Boriku. Za Aleksandovčane je ovo treći trofej u nizu, a prvi ove sezone.

"Svaka pobjeda mnogo znači. Ni danas nismo kompletni. Nedostajao nam je Kroford, imali smo mnogo kadrovskih problema, nadovezala se i serija poraza. Nadamo se da će poslije Kupa krenuti bolji dani za nas", rekao je Vladimir Jovanović, trener Igokee.

Široki je izvukao maksimum u ovom finalu, ali protiv kvalitetnijeg rivala nije mogao više. Za njih sezona za sada veoma uspješna.

"Još uvijek je Igokea iznad nas. Dok smo imali snage paprirali smo. Pali smo energetski, Igokea je to iskoristila i zasluženo dobila utakmicu", rekao je Ivan Velić, trener Širokog.

Osvajanjem Kupa, te pobjedama protiv Borca i Širokog, ekipa Vladimira Jovanovića prekinula je niz loših rezultata koji je trajao dva mjeseca. Trofej bi mogao da bude vjetar u leđa za Igokeu u nastavku sezone.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок