Trener KK Igokea

Jovanović: Momci pokazali kvalitet

  • Извор: АТВ
  • 11.03.2023. 21:18

Trener Igokee Vladimir Jovanović rekao je da će pobjeda protiv FMP-a mnogo značiti njegovim igračima u završnici sezone u ABA ligi.

Aleksandrovčani su došli do prvog trijumfa u regionalnom šampionatu, još od 4. decembra.

"Čestitam igračima na pobjedi. Mnogo nam je značila. Utakmica je bila teška, što smo i očekivali. FMP je odličan tim, sastavljen za vrh tabele. Tim sa iskusnim rosterom, sa nekoliko talentovanih igrača. Nama je ovaj susret bio važan poslije niza poraza. Oni su takođe bili u istoj seriji. Utakmica je bila nervozna. Ono što je moj tim uradio dobro je što je bio skoncentrisan na neke važne detalje, koje smo spremali pred utakmicu”, rekao je Jovanović.

U pojedinim trenucima bila je primjetna nervoza, ali će nakon ovog trijumfa, kaže Jovanović, i samopouzdanje biti na mnogo višem nivou. 

"Nervoza se vidjela u promašenim slobodnim bacanjima i šutevima za tri poena. Šesnaest promašenih penala je puno za domaći teren. Mogli smo ranije da završimo utakmicu. Igrali smo bolje i na kraju apsolutno zasluženo došli do pobjede. Ovi momci dobro rade, nije im bilo lako. Na kraju su pokazali da imaju kvalitet. Sada će im biti lakše da igraju neke naredne duele”, zaključio je Jovanović.

Igokea se trenutno nalazi na skoru od šest pobeda i 14 poraza. U narednom kolu tim Vladimira Jovanovića gostuje MZT-u.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.