Лига шампиона

Каршијака славила против Хапоела у Лакташима, похвале за организацију

  • Извор: АТВ
  • 20.03.2024. 18:29

Поново је Игокеа била сјајан домаћин представницима Турске и Израела у ФИБА Лиги шампиона.

Након утакмица крајем прошле године, синоћ су свој меч у европском такмичењу у Лакташима одиграли Пинар Каршијака и Хапоел Јерусалим, а одмах по завршетку дуела стигле су похвале за организацију. 

"Ово је била много добра организација у Лакташима, били смо и у Бањалуци. Захвалио бих се свима који су нам омогућили да се добро осјећамо. Сада имамо наше наредне циљеве, а то су мечеви у турској лиги", изјавио је Кенан Сипахи. 

Бивши играч Фенербахчеа већ двије године носи дрес Каршијаке.

Кенан Сипахи сматра да су он и саиграчи ове сезоне имали доста несрећних пораза, па би управо тријумф против Хапоела могао да окрене сезону у њихову корист. 

"Задње три утакмице у Лиги шампиона имали смо предност у задњој четвртини, али нисмо могли да завршимо утакмицу. У овој утакмици смо одиграли веома агресивно и у одбрани и у нападу", поручио је Сипахи. 

До важног тријумфа у борби за нокаут фазу нису успјели да дођу Израелци које је на почетку сезоне са клупе предводио Александар Џикић. Касније их је преузео грчки стручњак Илијас Канцурис који није штедио критике на рачун својих играча. 

"У утакмици која је бити или не бити примили смо 98 поена. То јe све. Не можете да очекујете да ћете побиједити ако играте овакву одбрану. Нисмо били паметни, поготово у првом полувремену, дали смо им много отворених погледа. Што се тиче организације у Лакташима, све је било сјајно. Имали смо одлично гостопримство, само је изостао добар резултат", поручио је Канцурис.  

Добрим гостопримством хвалили су се прошле године и Хапоел Хoлон, као и Бурсаспор и Галатасарај, а највише оцјене за организацију тада су дали и челници ФИБА Лиге шампиона. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.